Groot nieuws voor de meisjes van K3 vandaag. Een week nadat ze hun nieuwe album ‘Dans van de Farao‘ voorstelden aan het grote publiek met een livestream komt het meteen binnen op de eerste plaats van de Ultratop. Hanne, Marthe en Klaasje zorgen zo voor het veertiende K3 album dat de eerste plaats behaalt en het zesde in de huidige samenstelling. Zo verbetert K3 het eigen record van de meeste nummer 1-albums!

Gouden plaat
Het album ‘Dans van de Farao’ werd gelanceerd naar aanleiding van de gelijknamige film. Samen met de nummers Bubbel, Bikini vol zand en Dans van de farao, die eerder dit jaar uitkwamen, staan er maar liefst 12 nummers op het album dat al meteen goed is voor een gouden plaat voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren.

 • Hanne: Dit doet ons ongelooflijk veel plezier. We hebben het album eerder dit jaar elk apart moeten inzingen omwille van de coronamaatregelen. Dit was voor ons echt een enorme aanpassing.
 • Marthe: Maar Miguel Wiels, Alain Vandeputte en Peter Gillis zijn er toch in geslaagd tot een fantastisch resultaat te komen waarop wij zeer fier zijn.
 • Klaasje: Het doet ons dan ook bijzonder veel plezier dat ook het publiek zo enthousiast is. Wij willen iedereen van harte bedanken!

De tracklist van de CD bestaat uit de volgende nummers:

 1. Dans van de farao *
 2. Bikini vol zand
 3. Bubbel *
 4. Vriend of Vriendin (S.O.S.) *
 5. Jij en ik
 6. Piramide van liefde *
 7. Een beetje liefde
 8. Voel je die zon *
 9. Wat ik wensen zou *
 10. Hallelujah, het is zomer!
 11. Vogeltjes
 12. Hallo!

*Nummers uit de film K3 Dans van de Farao

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over