K3 bestaat 15 jaar en daarom toeren de meiden van K3 dit hele jaar door met hun feestelijke show! In de K3 Verjaardagsshow worden Karen, Kristel en Josje opgehaald door een engel en naar de magische wolkenwereld gebracht. Hier krijgen ze ieder de kans om voor hun 15de verjaardag een spetterende droom te beleven! Kon je niet bij de K3 verjaardagsshows in Vlaanderen aanwezig zijn? Wil je nog eens nagenieten van de K3 Verjaardagsshow of ga je dit najaar de show beleven in Nederland en wil je alvast de danspasjes leren? De K3 Verjaardagsshow is vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD!

Deze 75 minuten durende DVD bevat de volgende liedjes: 
1. Eyo! 
2. Zeg eens AAA
3. Waar zijn die Engeltjes
4. Zwaai als je verliefd bent
5. Niet Normaal - Alle Kleuren
6. Oya lélé
7. Medley Alice in Wonderland
8. Lollypopland
9. Koning Willem-Alexander
10. Ster - Jurkje – Filmster
11. Parapluutje - Heyah mama
12. Hallo K3
13. Mijn liefje achterna 
14. MaMaSé!
 
K3 Verjaardagsshow
K3 bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd! Als verrassing en bedankje voor alles wat K3 de afgelopen 15 jaar gedaan heeft, haalt een engel Karen, Kristel en Josje naar de magische wolkenwereld. Daar krijgt elk van hen de kans om een spetterende droom te beleven. De K3 Verjaardagsshow is een heus feest vol magische sprookjesfiguren, circusavonturen en glitter ‘n glamour in ware Hollywoodstijl! 
Feest mee met K3 in een show vol dans, spektakel, magie en natuurlijk hun grootste hits! 
 
De K3 Verjaardagsshow is dit najaar nog te zien in Nederland. Meer informatie omtrent de speeldata vind je op www.studio100.nl

K3-Pianoboek
Do, re, mi... leer eenvoudig en snel zes van je favoriete K3-refreintjes uit je vingers en toetsen te toveren. Met het K3-pianoboek word je ongetwijfeld een sterpianiste! Speel en zing mee met de leukste K3 liedjes! Het K3-pianoboek ligt in de winkel voor € 14,99!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over