K3 stelt nieuwe cd ‘LOKO LE’ voor als straatmuzikanten

Na een jaar vol feestelijkheden naar aanleiding van hun 15-jarig bestaan, brengen Karen, Kristel en Josje als klap op de vuurpijl ook een gloednieuwe full cd uit. En hoe! Het nieuwe album ‘K3 LOKO LE’ werd afgelopen zaterdag in Nederland op zeer verrassende wijze gepresenteerd. K3 bracht in het Utrechtse dorp Baarn, gekleed als straatmuzikanten, de nummers ‘Viva Viool’, ‘Drums Gaan Boem’ en ‘LOKO LE’ ten gehore. Het aanwezige publiek wachtte op dat moment op de intocht van Sinterklaas en werd verrast met een spetterend muzikantenoptreden van de dames. ‘K3 LOKO LE’ is vol enthousiasme ontvangen door het publiek. En niet alleen de Baarnaars zijn enthousiast want de cd heeft in de voorverkoop in Nederland en Vlaanderen al een gouden status bereikt met 42.000 verkochte exemplaren. Uit handen van Winston Post ontving het succestrio een gouden plaat voor ‘K3 LOKE LE’, een prachtige aftrap voor dit vrolijke, swingende album! ‘K3 LOKO LE’ is vanaf vandaag te koop bij de reguliere verkoopkanalen.

Het verrassingsoptreden van K3 is via de volgende link te bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=QlPBUpSBYUg. Vorige maand lanceerde K3 al de nieuwe single ‘LOKO LE'. De bijhorende videoclip met beelden van de nieuwe film ‘K3 Dierenhotel’, die vanaf 12 februari 2014 in de bioscopen te zien is, werd in 3 weken tijd al meer dan 120.000 keer bekeken op YouTube. De clip is te zien via de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=-8cWgyIsLfM.

De volgende 13 nummers staan op het nieuwe album ‘K3 LOKO LE’:

  1. LOKO LE
  2. Eya Hoya!
  3. Viva Viool
  4. Kusje Van Jou
  5. Drums Gaan Boem
  6. En Ik Dans
  7. Alleen Door Jou
  8. Ik Wil Niet Naar Huis Gaan
  9. Het Steltenlied
  10. Wat jij Doet Met Mij
  11. Kitty
  12. Kinderen Baas
  13. Bonus: Koning Willem-Alexander

Het album ‘K3 LOKO LE’ is op iTunes te downloaden via de volgende link: https://itunes.apple.com/nl/album/loko-le/id739037296

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over