Een eigen museum in Plopsaland, een nieuwe single die genstert als een Chinees vuurwerk, een succesvolle theatertour die na Vlaanderen nu ook naar Nederland trekt, een vers album in september én in voorjaar 2007 de herneming van de succesmusical De 3 Biggetjes in Vlaanderen… Het gaat goed, zeer goed, met K3… dank u!

Karen, Kristel en Kathleen brengen de Vlaamse en Nederlandse kids nu al 8 jaar in vervoering. Hun geheim? “Alles begint met een goed liedje!”. En dan volgt de rest wel vanzelf. De meisjes brengen dat motto met hart en ziel in de praktijk – en dat hebben de kids in Vlaanderen en Nederland goed begrepen.

In 2007 kan je de meisjes dus aan het werk zien in een herwerkte versie van één van de succesvolste musicals uit de Studio 100-stal: De 3 Biggetjes. Als Knirrie, Knorrie en Knarrie zullen ze ook nu weer alle harten doen smelten. Speeldata zijn nog niet bekend, maar het staat wel vast dat de 3 Biggetjes in Vlaanderen te zien zullen zijn in Hasselt en Antwerpen. Meer informatie volgt uiteraard in de nabije toekomst.

Wie als eerste op de hoogte wil gebracht worden en er als de kippen wil bij zijn om de beste plaatsen te boeken, kan zich inschrijven via www.dedriebiggetjes.be

Je krijgt dan als eerste de kans om nog vóór de musical in verkoop gaat voor het grote publiek, de beste plaatsen in de zaal te reserveren !

Zo kan je luidop meezingen van op de eerste rij!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: