“Hoera! We mogen ook dit jaar weer eens helemaal fout gaan, want de Foute Party komt terug. Op 1 juli is er weer die jaarlijkse hoogmis van de foute muziek én we mogen eindelijk de namen van de artiesten bekendmaken die komen optreden”, vertelden Q-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe daarnet, maandagochtend 2 mei 2016, in hun ochtendshow. De Foute Party gaat op vrijdag 1 juli 2016 door in Flanders Expo Gent.

K3, Christoff, Bart Kaëll, Rednex, KIA en 2 Fabiola

Maarten en Dorothee kondigden zo aan dat K3 dit jaar op het Foute podium zal staan. Hanne, Marthe en Klaasje hebben alvast laten weten dat ze er zin in hebben om voor de nodige sfeer en ambiance te zorgen. Ook de Vlaamse schlagerzangers Christoff en Bart Kaëll staan dit jaar op het podium. De Zweedse band Rednex komt ook langs en brengt hun bekendste hit Cotton Eye Joe mee. De line-up wordt verder aangevuld met KIA en 2 Fabiola.

Qmusic roept Vlaanderen op om fout te gaan met #proudtobefout

Naar aanleiding van de Foute Party lanceert Qmusic vandaag de hashtag #Proudtobefout. “Het is best oké om een beetje fout te zijn, niemand hoeft zich te schamen voor zijn foute moves of foute kledingstukken die je draagt op een ‘foute’ avond”, vertelde het Q-ochtendduo.

Iedereen kan tickets bestellen voor de Foute Party via qmusic.be

De Foute Party op vrijdag 1 juli 2016 in Flanders Expo Gent. Tickets via qmusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: