Vanaf aanstaande vrijdag pakken Marthe, Klaasje en Hanne uit met een nieuwe zomersingle: Bikini Vol Zand. Bij deze nieuwe single hoort ook een videoclip die afgelopen week volledig coronaproof en met respect voor alle veiligheidsmaatregelen gedraaid werd. In deze clip zitten ook de favoriete vakantiefoto's die de fans konden insturen. Zo worden er mooie herinneringen opgehaald van vroeger, maar tegelijk kijkt K3 ook vooruit naar de mooie tijden ons nog te wachten staan. Uit meer dan 7.000 ingestuurde foto's werd een selectie gemaakt. Het resultaat kan je vanaf vrijdag bekijken!

Hanne: "Een clip opnemen volgens de huidige voorzorgsmaatregelen is niet altijd even makkelijk, maar we hebben ons 200% gesmeten om iets moois neer te zetten"

Klaasje: "We waren blij dat we na al die weken eindelijk nog eens op de set konden staan. Toch missen we het contact met ons publiek enorm."

Marthe: "Het wordt voor ons en iedereen een speciale zomer maar met dit nieuwe liedje proberen we de zomer toch wat meer kleur te geven."

De nieuwe clip Bikini Vol Zand is te horen en te zien vanaf vrijdag 10 juni op Studio 100 TV, de gratis Studio 100 Go app en het K3 kanaal op YouTube om 17.00 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over