Hitmachine K3 en kindervriend Kapitein Winokio openen het feest op zondag 2 augustus, de slotdag van Suikerrock 2015.

Met deze twee superpopulaire kinderacts, samen met de reeds aangekondigde topacts Clouseau en Marco Borsato, gaat Suikerrock op zondag voluit voor gezinnen. Suikerrock wil op zondag hét family festival van België zijn! Het nieuwe 'Family ticket' is daar niet vreemd aan. Het is een voordelig gezinsticket voor 2 volwassenen en maximaal 5 kinderen t/m 12 jaar, aan 79 Euro. Op tijd zijn is de boodschap want deze 'kids party' met Kapitein Winokio en K3 start reeds om 14u!

Suikerrock 2015 vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus in het centrum van Tienen. Marco Borsato, Clouseau, K3 en Kapitein Winokio zijn de eerste bevestigde namen voor de 29ste editie van het festival. Binnenkort volgt er uiteraard nog meer.

Feel the vibe, taste the sweetness!

K3

K3 is de meest succesvolle kids popgroep die Vlaanderen, en bij uitbreiding Nederland ooit gekend heeft. Karen, Kristel en Kathleen/Josje hebben de voorbije 16 jaar een onwaarschijnlijk aantal hits gescoord, die niet alleen door het jonge grut, maar ook door alle mama's, papa's en zelfs grootouders meegebruld kunnen worden. Heyah mama, Alle Kleuren, Tele-Romeo, Oma’s aan de top, Oya lélé, Kuma He, Ya Ya Yippee, Dokter Dokter, Kusjesdag en MaMaSé behoren tot het collectieve geheugen van iedereen tussen 0 en 99 jaar!

Het K3 palmares is zondermeer indrukwekkend, met miljoenen verkochte albums in de Benelux, uitverkochte Sportpaleizen, 9 langspeelfilms, 3 musicals, een eigen tv-reeks (Hallo K3), een strip...

Kapitein Winokio

Kapitein Winokio heeft de voorbije 10 jaren zijn sporen verdiend met eigentijdse en grappige bewerkingen van oude Vlaamse kinderliedjes. Samen met zijn kompanen Mevrouw de Poes en de matrozen verkoopt hij alle grote concertzalen in Vlaanderen uit. Ook zijn cd's en liedjesboeken zijn erg succesvol, en in 2011 krijgt hij erkenning voor al het noeste werk, in de vorm van een MIA.

Op zondag 2 augustus staat Kapitein Winokio op Suikerrock 2015 met de 'Ankers en Roeren toernee' !

In deze toernee neemt de Kapitein alle kampioenen mee aan boord. Hij laat ze kennismaken met het leven op zee: zwemmen, zeeziek, heimwee, zeemansmoppen: het hoort er allemaal bij. Samen met de muziekmatrozen bouwt hij ook af en toe een feestje. Wil je thuis al wat oefenen: zing dan “Dronken zeeman” uit volle borst!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock 2015
Datum: 
31 juli - 2 augustus 2015
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over