De extreem populaire K-Popband ATEEZ heeft vandaag het Europese gedeelte van hun THE FELLOWSHIP: BREAK THE WALL wereldtour aangekondigd. De tour start op vrijdag 10 februari 2023 in Ziggo Dome, Amsterdam en maakt daarna stops in zes andere steden, waaronder Brussel op 18 februari 2023. Afgelopen mei stonden de acht supersterren nog in een uitverkochte AFAS Live en nu keren ze - wegens het grote succes van de laatste show - terug naar Nederland. De reguliere kaartverkoop voor de show start op vrijdag 9 december 2022 om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

ATEEZ, bestaande uit acht getalenteerde leden, maakte hun debuut in 2018. Door hun unieke manier van storytelling, de aanstekelijke hits en indrukwekkende optredens heeft ATEEZ binnen korte tijd een sterke nationale en internationale fanbase opgebouwd. De band behaalde sinds hun debuut op Spotify al meer dan 650 miljoen streams en hebben ook op social media miljoenen volgers. De K-Pop supersterrengroep blijft de internationale hitlijsten halen met hun muziek - ze staan tot nu toe sinds "ZERO : FEVER Part.3” met iedere release in de Billboard 200.

Ze treden wereldwijd op in de grootste arena's waarbij ze de tienduizenden enthousiaste fans keer op keer weten te entertainen met hun spectaculaire shows. Begin volgend jaar is het tijd om de reis te vervolgen naar het Europese vasteland met hun THE FELLOWSHIP: BREAK THE WALL wereldtour.

ATINY's - zoals de fanbase van ATEEZ wordt genoemd - kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een exclusieve presale via www.greenhousetalent.com/nl/atiny-presale.

Voor alle praktische informatie over dit concert: www.greenhousetalent.com/ateez.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over