De Koreaanse boyband DAY6 komt na het grote succes van hun eerste wereldtournee nu ook voor het eerst naar België! Op 22 januari staan ze in het Koninklijk Circus in het kader van hun 'Gravity’ wereldtournee.

Met 3 full-albums op hun teller daagt DAY6 zichzelf keer op keer muzikaal uit door nummers te maken die gaan van zeer emotioneel, zoals hun debuutsingle 'Congratulations’, tot krachtige en intense songs, zoals 'Shoot Me’. Hun nieuwste album 'The Book of Us: Entropy’ verscheen op 22 oktober. Met dit album laat DAY6 een grote variatie aan genres horen, van metal, disco, latin pop en bossa nova tot reggae. 'The Book of Us: Entropy’ gaat over het verwarrende gevoel dat liefde kan veroorzaken en hoe het je dagelijkse leven doorheen schudt. Het album vertelt zowel de mooie kant van de liefde als het gevoel wanneer de liefde is bekoeld. Het album bereikte de 10de plaats in de Billboard World Albums Chart.

DAY6 komt voor het eerst naar ons land als antwoord op de overweldigende oproep van fans via het platform MyMusicTaste. MyMusicTaste is een internationaal platform waarop fans een aanvraag kunnen indienen om hun favoriete artiest naar hun land te halen.

Tickets voor het concert van DAY6 op 22 januari in het Koninklijk Circus gaan in verkoop vanaf vrijdag 6 december om 12u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
DAY6
Datum: 
22 januari 2020
Locatie: 
Koninklijk Circus in Brussel

Reservatie:

Meer over