Terwijl de hele wereld weer (voor even) stil lijkt te staan, slaagt de jonge Belgische band Junior er toch al in om ons weer vooruit te doen kijken naar betere tijden. Hun nieuwe single 'Reiko (Oh My Friend)' dient zich namelijk aan als de perfecte soundtrack voor onze dagdromen van die eerste zorgeloze vrije zomer na COVID-19. Het helpt vast ook dat de sfeervolle video, die de band gelost heeft ter ondersteuning van het nummer, reeds in Augustus werd opgenomen onder een zomerse zon knal tijdend golden hour.

(Dag)dromen en realiteit liggen soms jammer genoeg mijlenver uiteen en dat heeft ook de band al mogen ondervinden. Die laatste hakte er al stevig op in voor de band dit jaar met meerdere gecancelde show tot gevolg. Hier en daar was er echter toch ruimte voor een hoogtepunt. Toen het nog mocht speelde Junior o.m. al op Dranouter als voorprogramma van The Bony King Of Nowhere en in Trix Antwerpen. Hun vorige single Wallet In The Well werd (corona-proof) ook al meer dan 26.000 keer gestreamd op Spotify.

Nu kan je dus ook hun nieuwe video + single checken 'Reiko (Oh My Friend)' die vandaag in premiere ging via indiestyle.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over