Het Britse producersduo Jungle heeft vandaag een heerlijke nieuwe track gedeeld. "CANDLE FLAME" (ft. Erick The Architect) was BBC Radio 1's Hottest Record en luidt de komst van vierde studioalbum 'VOLCANO' in, dat op 11 augustus verschijnt. En er staan nog meer spannende plannen op de agenda dit jaar, want Jungle kondigt een grote tournee doorheen Noord-Amerika en Europa aan. Inclusief Belgische stop! Ontdek hun legendarische funky vibes op donderdag 16 november in Lotto Arena.

Jungle bestaat uit een duo van levenslange vrienden uit Shepherd's Bush, Londen. Hun titelloze debuutalbum werd een instant klassieker, waarvoor ze een Mercury Prize nominatie in de wacht sleepten. Met opvolgers 'For Ever' en 'Loving In Stereo' werd hun succes nóg veel groter en vandaag kan het Britse collectief meer dan een miljard streams op zijn naam noteren. Met hun uitgebreide band behoren ze al jaren tot de grootste live-favorieten, zowel indoor als op 's werelds meest prestigieuze festivals, waaronder Coachella, Lollapalooza, Rock Werchter en CORE Festival.

Tickets voor het concert in Lotto Arena zijn beschikbaar vanaf vrijdag 31 maart om 10u via livenation.be en kosten €41,02 inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over