Vier jaar nadat ze over de hele wereld potten braken met hun zelfgetiteld debuut is Jungle terug met nieuw werk. Het Londense collectief beloonde het lange wachten met niet één, maar twéé nieuwe singles. “Happy Man” en “House In LA” zijn beide doordrongen van Jungle’s heerlijke hypnotiserende vocals en funky vibes en luiden de komst in van een langverwacht nieuw album. 'For Ever' verschijnt op 14 september.

Met swingende nummers "The Heat", "Time" en "Busy Earnin" leert de wereld in 2014 de band achter Tom McFarland en Josh Lloyd-Watson kennen. Lovende commentaren van publiek en critici vliegen hen om de oren. Hun geluid is vernieuwend en uniek. Hun live performances keer op keer een onvergetelijke ervaring. Ook in België kunnen ze rekenen op een grote schare fans en spelen ze uitverkochte shows in AB en Trix.

Dit jaar keert Jungle eindelijk terug naar ons land, met een zomers optreden op Pukkelpop en een zaalconcert dit najaar! Wereldmuziek, seventies soul, vintage funk, psychedelische grooves, Jungle is het allemaal. Een geweldige muzikale avond, op donderdag 22 november in Trix. Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 2 augustus om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jungle
Datum: 
Donderdag 22 november 2018
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over