"Vijf jaar lang een slaaptekort opbouwen, veel lachen, veel leren en vooral veel liefde van en voor de luisteraar van MNM"

Julie Van den Steen heeft zonet nieuws bekendgemaakt:

"Vijf jaar ochtendshow met Peter Van de Veire betekent vijf jaar lang een slaaptekort opbouwen, veel lachen, veel leren en vooral veel liefde van en voor de luisteraar van MNM. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar voor alles dat ik er heb mogen doen. Maar het is tijd om wat langer dan 03.03 uur te slapen en na te denken over wat hierna komt. Ik ga iedereen die naar MNM luistert en er werkt héél hard missen."

Bij MNM en uitbreiding de hele VRT wensen we Julie heel veel succes. Haar ochtendmaatje MNM-dj Peter Van de Veire heeft een speciaal afscheidswoord voor Julie:

"Lieve Julie: de eerste dag kwam je te laat. De tweede dag deed je me erg hard lachen en de derde dag kreeg ik een draai rond mijn radio-oren. De 5 jaar daarna waren van het beste dat een radio-dj heeft laten horen en zien. De luisteraar van MNM is daar nog niet goed van. Mensen met jouw talent moeten uitvliegen. Met vleugels die je op plaatsen zullen brengen waarvan je nu nog niet weet dat ze bestaan. Merci voor dit wonderlijke avontuur en vooral: enorm veel succes met het boeiende vervolg. En je weet: Alles Komt Altijd Goed. Altijd..."

Ook Rino Ver Eecke, nethoofd van MNM, neemt met trots maar ook met wat spijt in het hart afscheid van Julie:

“Het was een plezier om Julie elke ochtend samen met Peter de leukste ochtendshow van Vlaanderen te horen maken. We zagen Julie ontzettend sterk groeien als radiomaker. Jonge mensen kansen geven en zichzelf laten overstijgen, daar doen we het bij de VRT en bij MNM in het bijzonder voor. Kansen geven betekent ook loslaten. Julie kiest ervoor om haar vleugels uit te slaan. We zien haar met spijt ons warme nest verlaten maar dat houdt ons niet tegen om Julie alle succes toe te wensen.”

Bij MNM gaat men nu tijdens de zomer tijd nemen om de plannen voor De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow uit te werken, daarover later meer. Want voor de zomervakantie is er uiteraard eerst nog Marathonradio bij MNM.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: