Drie weekends, drie verschillende concerten, tien musicalartiesten

Producent Judas TheaterProducties voelt zich genoodzaakt om de voorstellingen van “Ganesha – Een perfecte god” uit te stellen van oktober 2020 naar het najaar van 2021. Omdat er eindelijk weer gespeeld mag worden en Judas TheaterProducties het podium en het publiek mist, werd er naarstig gezocht naar een coronaproof alternatief om de leegte in oktober op te vullen. En dat werd: 3 x IN ’T KLEIN. Zo zullen de voltallige casts van “Goodbye, Norma Jeane” en “Ganesha” te zien zijn, alsook een paar bekenden uit “Lelies” en “Je Anne”. Zij worden begeleid door Thomas Vanhauwaert aan de vleugelpiano. Het wordt dus zeker al genieten “en petit comité” voor de snelle beslissers van 15 oktober tot en met 1 november 2020 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

“Ganesha – Een perfecte god” wordt uitgesteld naar het najaar van 2021.

Producent Judas TheaterProducties voelt zich genoodzaakt om de voorstellingen van “Ganesha – Een perfecte god” uit te stellen van oktober 2020 naar het najaar van 2021. Een musicalcreatie op de planken brengen vraagt heel wat voorbereidingen en de beslissingen van de laatste Veiligheidsraad geven helaas nog niet genoeg zekerheid om in de beste omstandigheden te kunnen spelen. Even speelde de producent met het idee om een aangepaste ‘coronaproof’ versie te maken van de musical, maar daar zouden ze het stuk, de cast en creatives en het publiek alleen maar oneer mee aandoen. Daarom worden de voorstellingen verplaatst naar oktober 2021. Iedereen die reeds in het bezit van een ticket was, zal door het Fakkeltheater automatisch worden omgeboekt naar volgend seizoen.

Vanaf 15 oktober 2020: coronaproof genieten van “3 x IN ’T KLEIN”.

Omdat er eindelijk weer gespeeld mag worden en Judas TheaterProducties het podium en het publiek mist, werd er naarstig gezocht naar een coronaproof alternatief om de leegte in oktober op te vullen. En dat werd: 3 x IN ’T KLEIN.

Drie opeenvolgende weekends zullen er telkens drie of vier andere musicalartiesten het publiek trakteren op een intiem en gevarieerd musicalconcert. Zo zullen de voltallige casts van “Goodbye, Norma Jeane” en “Ganesha” te zien zijn, alsook een paar bekenden uit “Lelies” en “Je Anne”. Voor de fans betekent dit ongetwijfeld een warm weerzien!

  • Weekend 1 - Anne Mie Gils, Ann Van den Broeck & Michiel De Meyer
  • Weekend 2 - Goele De Raedt, Kirsten Cools, Pieter Van Keymeulen & Wanne Synnave
  • Weekend 3 - Hans Peter Janssens, Leendert De Vis & Wim Van den Driessche

Zij worden begeleid door Thomas Vanhauwaert aan de vleugelpiano.

Omwille van de huidige veiligheidsmaatregelen is de capaciteit van de zaal nog steeds beperkt. Boek dus snel en geniet coronaproof van een intieme voorstelling vol bekende en minder bekende musicalsongs. Een onvergetelijke avond in onvergetelijke tijden.

Praktische Informatie

Judas TheaterProducties presenteert

3 X IN ‘T KLEIN
3 weekends - 3 verschillende concerten - 10 musicalartiesten

Weekend 1
Anne Mie Gils, Ann Van den Broeck & Michiel De Meyer
15, 16, 17 oktober 2020 om 20u00 en 18 oktober 2020 om 15u00

Weekend 2
Goele De Raedt, Kirsten Cools, Pieter Van Keymeulen & Wanne Synnave
22, 23, 24 oktober 2020 om 20u00 en 25 oktober 2020 om 15u00

Weekend 3
Hans Peter Janssens, Leendert De Vis & Wim Van den Driessche
29, 30, 31 oktober om 20u00 en 1 november 2020 om 15u00

Rode Zaal, Fakkeltheater - Antwerpen
070 / 246 036 - www.fakkeltheater.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: