De grootmeesters van de heavy metal hebben een grootse show voor ons in petto, op 16 december in Vorst Nationaal! Rob Halford, Glenn Tipton, Richie Faulkner, Ian Hill en Scott Travis haalden recent nog de krantenkoppen met een magistraal concert op Graspop en de release van hun zeventiende album 'Redeemer of Soul'.

Vandaag kondigen de heavy metal-pioniers een iconische band aan als hun special guest, die hen zal vergezellen in Vorst Nationaal. Niemand minder dan UFO zal ook van de partij zijn!

De Engelse hardrockgroep, gesticht eind jaren '60, was de ultieme inspiratiebron voor talloze artiesten als Iron Maiden, Metallica en Megadeth. Maar Phil Mogg, Paul Raymond, Andy Parker, Vinnie Moore en Rob De Luca dragen ook de duurzame toekomst van de band hoog in het vaandel.

Voor het eerst in twintig jaar heeft deze mythische groep opnieuw een album klaar. 'A Conspiracy of Stars' is al het 22ste studioalbum voor UFO, werd gemixt en geprocucet door Chris Tsangarides (Thin Lizzy, Gary Moore, Judas Priest ...), en is een zoveelste bewijs van het enorme talent en de knowhow van deze monumenten van de hardrock. Het is een absoluut voorrecht om deze opmerkelijke band live, en in het voorprogramma van Judas Priest, te mogen verwelkomen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Judas Priest
Datum: 
Woensdag 16 december 2015
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over