Heavy metal band Judas Priest komt op 10 juni 2024 naar AFAS Live in Amsterdam. De band start in maart een hun nieuwe tour ter ere van aanstaande album Invincible Shield. De kaartverkoop start op vrijdag 27 oktober om 10:00 via Ticketmaster.

Tijdens de headline show op Power Trip Festival kondigde de band het al aan: er is een nieuwe studio-album onderweg genaamd Invincible Shield. Op vrijdag 13 oktober werd de eerste single Panic Attack uitgebracht. Het volledige album verschijnt op 8 maart 2024. Op 11 maart start het eerste deel van de tour in Glasgow en maakt de band een stop bij onder andere de Londense OVO Wembley Arena.

De afgelopen vijftig jaar heeft Judas Priest wereldwijd vijftig miljoen albums verkocht en zijn ze ‘s werelds grootste stadions afgegaan als headliner. Met evoluerende muziek en live optredens zette Judas Priest een unieke identiteit neer die een krachtige invloed heeft op de toekomstige generatie metal bands. In 2022 werden ze opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame en voltooiden ze de uitverkochte wereldtournee ter ere van hun vijftigste jubileum.

Rolling Stone publiceerde in maart van dit jaar 'The 100 Greatest Heavy Metal Songs of All Time' waarbij Judas Priest's ‘Breaking the Law' op de 4e plaats staat. In 2017 zette dit Amerikaanse tijdschrift Priest's 'British Steel' op de 3e plek in 'The 100 Greatest Heavy Metal Metal Albums of All Time'. Op 5 november 2022 kreeg Judas Priest een plek in de Rock and Roll Hall of Fame en ontving de Musical Excellence Award. Meer recent is het opvallende duet ‘Bygones’ dat Rob Halford opnam met Dolly Parton voor haar aanstaande album ‘Rockstar’ waarop ook Paul McCartney, Stevie Nicks en Elton John te horen zullen zijn.

JUDAS PRIEST - INVINCIBLE SHIELD TOUR
Maandag 10 juni 2024 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €84,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/judaspriest
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 27 oktober om 10:00 via www.ticketmaster.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over