Bij het EWT-Theater in Deurne zijn de plannen voor het volgend speelseizoen al volop aan de gang. De casting werd voorbereid en dat zorgde voor de volgende opportuniteit voor de vierde productie van volgend jaar. Voor de Gouden vijver (On Golden Pond) organiseren ze audities op 22 april om 14u. Ze zijn op zoek naar een energieke en positief ingestelde jongen die in maart 2018 tussen de 9 à 11 jaar zal zijn. Ben jij een geboren acteur? Is het de droom van je zoon eens in het theater te schitteren? Of ken je iemand die dit supergoed zou doen? Schrijf hem dan snel in via frank@ewt.be Gelieve een foto, CV en een beschrijving van je ervaring mee te sturen.

Het betreft een cruciale rol waarin de jongen tegenover een fantastische cast bestaande uit o.a. Daisy Thys, Theo van Baarle, Monique Truyens en Michaël Zanders zal staan. Repetities zijn gepland voor januari/februari 2018 en van 9 maart tot 22 april zal je/uw zoon/uw vriend te bewonderen zijn.

Het verhaal

Een bejaard echtpaar brengt voor de zoveelste keer hun vakantie door in een bungalow aan het meer. Maar hun jaarlijks verlof wordt opgeschrikt door het bezoek van hun dochter met haar nieuwe vriend en diens zoon. Als ze dan ook nog eens haar oude vlam tegen het lijf loopt is het hek van de dam.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over