In 16 tracks laat Josylvio horen hoe hij moeiteloos van keiharde rap naar poppy nummers switcht

Vandaag dropt Josylvio zijn album ‘Gimma’. Van het album werden eerder onder andere de nummers ‘Vroeger’, 'Waarom Zoeken Naar Liefde' en ‘Cake’ al uitgebracht. Hij werkte samen met household namen zoals Frenna, Hef, Idaly, Mula B en Kevin. De producties van het album komen van onder andere Esko, Monsif en Jack $hirak. Gisteravond vierde hij de album release in zijn eigen pop-up casino in Amsterdam.

"Dit is alweer mijn vierde album in een korte tijd, en deze voelt extra speciaal. Deze voelt alsof het een bekroning is van al het harde werk van de afgelopen tijd. De transformatie van rapper naar artiest/platenbaas is te horen op dit album. Ik loop met veel meer ervaring, maar ben hongeriger dan ooit." - Josylvio

Over Josylvio
Joost Theo Sylvio Yussef Abdelgalil Dowib, beter bekend als Josylvio, heeft met zijn muziek zijn sporen al lang en breed verdiend. Afgelopen jaar was hij de meest gestreamde artiest van Nederland, mede dankzij succesnummers zoals ‘Catch Up’, ‘Hey Meisje’ en ‘Ride or Die’. De 27-jarige raper is veelzijdig: hij rapt rake teksten over het leven op straat maar zingt ook liedjes over onderwerpen zoals de liefde en zijn moeder. Begin 2018 startte hij zijn eigen platenlabel 'Hella Cash'. Vandaag brengt hij het vervolg uit op 'Ma3seb', '2 Gezichten', 'Hella Cash' en 'Hella Cash Gang (Vol 1)': 'Gimma'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over