Op dinsdag 6 september 2016 trapt Jonas Van Geel een nieuw seizoen van zijn personalityshow af. Met meer Jonas, meer Van Geel, meer James, meer Lewis & The Lives en vooral met nóg meer interessante gasten. Comedy, babbels, muziek: you name it, Jonas & Van Geel has it. “Voor de eerste dinsdagshow van het seizoen beloof ik meteen hete lijven en knappe wijven”, kondigt Jonas aan.

Kobe Ilsen maakt een uitstapje naar VTM en wordt geconfronteerd met exclusieve beelden uit zijn verleden. Ook probeert Jonas uit te vissen wie zijn gast eigenlijk echt is: Kobe of Ilse?

#Dresscodejosje, zo heet het nieuwe boek van Josje Huisman. Ze vertelt er alles over en geeft Jonas een update over haar leven na K3. Samen met Kobe beleeft ze bange momenten in het donker. Josje & Van Geel zorgen bovendien voor een muzikale noot, maar daar komt nattigheid van...

Bij nattigheid denkt Jonas spontaan ook aan zilveren medailleheld Pieter Timmers. Hij doet bij Jonas een boekje open over Rio en over zijn nieuwe BFF, koning Filip. Pieter krijgt zelfs een herkansing om toch nog goud te winnen.

De afleveringen van Jonas & Van Geel zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: