In de tweede aflevering van De Val van 1 Miljoen – LIVE, zaterdag 7 september om 20u40 op VIER, maken vrienden Joris en Wannes kans op een miljoen euro. Joris (28)en Wannes (29) zijn twee vrienden uit Borgerhout die elkaar door en door beweren te kennen. Ze hebben samen in studentenresidentie Pius X gezeten in Leuven.

Joris geeft aardrijkskunde en fysica in het college van Ottignies, houdt van literatuur, fietsen, bier en koffie. Hij heeft onlangs een huis gekocht samen met zijn vriendin.

Wannes is promotion en event manager in Bobbejaanland en studeerde LO en bewegingswetenschappen in Leuven. Hij doet verschillende sporten graag, vooral voetbal, tennis en wielrennen dragen zijn voorkeur weg. Ook hij heeft net als zijn maat Joris een appartement gekocht.

Met 1 miljoen euro zouden Joris en Wannes in één klap hun huis of appartement kunnen afbetalen. Wannes zou bovendien een mooie reis naar Nieuw-Zeeland maken. Joris zou dan weer voor een lange tijd loopbaanonderbreking nemen en de stap durven wagen om een koffiehuisje te openen in Antwerpen.

De Val van 1 Miljoen – LIVE, zaterdag 7 september om 20u40 op VIER!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: