Rapper, zanger en storyteller Jonna Fraser zong het in 2015 al: “Je kan me willen vermijden, maar ik kom bij je!” Dat zijn fans er hetzelfde over denken bewijst hij met zijn speciale Blessed For Life concert, waarmee hij niet één, maar twee keer razendsnel de AFAS Live uitverkocht. Op 17 en 18 mei gaan de concerten – zijn grootste tot nu toe! – plaatsvinden.

Jonna Fraser, voluit Jonathan Jeffrey Grando, geldt al jaren als een van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Of je nou strakke raps op bombastische beats wenst, kalm wilt luisteren naar zwoele soul of wilt dansen op zomerse festivalhits; het zit in zijn oeuvre. En precies die breedte maakt zijn performance, óók tijdens de twee uitverkochte shows in AFAS Live, belooft hij. “Tijdens mijn grootste concerten tot nu toe ga ik het publiek meenemen langs dé twee elementen die mijn performance maken. Ik ga proberen de emotie bij je naar boven te halen, om je het volgende moment volledig te laten verdwalen in de turnup. Ik kan niet wachten.”

Jonna Fraser is nog altijd razend populair, getuige zijn streaming-cijfers. En van de miljoen mensen die maandelijks naar hem luisteren (!) willen velen hem live bewonderen. Helemaal sprakeloos werd Jonna nog net niet toen hij zag dat het eerste concert al na een uur in de pre-sale was uitverkocht. Hij bedankte zijn fans: “18 MEI SOLD OUT! Jullie zijn helemaal gestoord gegaan, wauw... Extra datum 17 mei nu in de verkoop”, liet hij weten via zijn Instagram-account. En ook voor die extra show was er een groot animo. Binnen drie dagen waren ook daarvoor alle kaartjes verkocht.

Jonna Fraser naar AFAS Live
17 + 18 mei 2023
AFAS Live, Amsterdam
Kijk voor meer informatie over Jonna Fraser op www.jonnafraser.com en over het concert op www.jonnafraserlive.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over