Op vrijdag 16 oktober weet Jonas Van Geel het hele medialandschap in rep en roer te zetten nadat hij de gsm van Gert Verhulst heeft gekaapt en een sms naar zijn hele contactlijst heeft verstuurd met de boodschap dat Gert al zijn Studio 100-aandelen heeft verkocht aan Disney.

Verder komt Koen Crucke langs om samen met Gert en Jonas een fragment van Samson en Gert in de stoute zin te transformeren. De matroesjka's zijn plots niet veraf.

Als klap op de vuurpijl verrast de presentator Gert met een reünie van ‘Zeg eens euh!’, het prettig gestoorde praatspel uit de jaren '90. Gert zelf, Margriet Hermans, Koen Crucke en Jaak Pijpen spelen het spelletje als vanouds met pijnlijke kaken van het lachen tot gevolg.

Selah Sue brengt haar gloednieuwe single Fear Nothing.

Bij 100.000 likes gaan jonas en zijn crew naakt

Niet alleen op antenne zet Jonas Van Geel de boel op stelten, ook op Facebook zorgt hij voor de nodige ambiance. Op de pagina van zijn programma post hij extra filmpjes en achter-de-schermen-foto’s. En dat alles op zijn eigen, lekker eigenzinnige manier. Nadat Jonas bij 50.000 likes eerder al in een roze tutu de Antwerpse Meir op trok, heeft hij nu ook plannen bij 100.000 likes: dan gaan zowel Jonas als zijn crew naakt. Ondertussen hebben al bijna 90.000 fans hun weg naar de pagina (www.facebook.com/jonasenvangeel) gevonden, en dus mag Jonas al stilletjes beginnen vrezen...

De volledige afleveringen van Jonas & Van Geel kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: