Dat Jonas & Van Geel ontzettend leeft op de Facebook-pagina (www.facebook.com/jonasenvangeel), is al lang geen geheim meer. Naast backstagefoto’s- en filmpjes daagt Jonas zijn volgers er regelmatig uit. Zo mochten zij opdrachten insturen waaruit de presentator - nooit om een grapje verlegen - er eentje mocht uitkiezen bij het behalen van 50.000 likes. Om vier uur in een roze tutu over de Meir lopen werd het, maar niemand had gezegd vier uur ’s middags of vier uur ’s nachts… Het resultaat is te zien in Jonas & Van Geel op woensdag 30 september.

Verder ontvangt Jonas het beste wat de Vlaamse literatuur te bieden bieden heeft: Herman Brusselmans, en het leukste schlagertrio van Vlaanderen: De Romeo’s (Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi). Zoveel testosteron heeft wat vrouwelijk tegengewicht nodig: ook Siska Schoeters komt langs.

Na 23 jaar kruipt Herman Brusselmans voor het eerst terug in een auto. Met Siska Schoeters aan zijn zijde - die eigenlijk liefst zelf het stuur in handen heeft - maakt hij Vilvoorde onveilig.

De Romeo’s brengen exclusief een schlagerversie van de undergroundhit Drank en Drugs, samen met kersverse vierde Romeo Jonas.

In ‘mag ik u muilen’ ontdekken we wie het beste Siska kan versieren: Herman Brusselmans of de Romeo’s. De volledige afleveringen van Jonas & Van Geel kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over