Acteren, regisseren, improviseren, zingen, schrijven: Rijzende Ster Jonas Van Geel stort zich op al deze disciplines met evenveel overgave en enthousiasme. Dit najaar voegt hij daar presenteren aan toe, op zijn eigen persoonlijke manier en dan weet je dat speelse plagerijen nooit ver weg zijn.

In het najaar geeft Jonas Van Geel afspraak voor ‘Lang Leve …’, een nieuw entertainend programma waarin hij elke week één iconische landgenoot, van wie hij grote fan is, in de studio ontvangt en trakteert op de film van hun leven. Een eigenzinnige en geestige versie dan wel. Gekende en minder gekende bio-facts uit het leven van de gast worden herinterpreteerd en ook tijdens de gesprekken met zijn idolen deelt Jonas liefdevolle kopstoten uit. Het is natuurlijk maar de vraag hoe de sterren zullen reageren wanneer ze in de studio de film van hun leven voor het eerst te zien krijgen.

Jonas Van Geel is alvast enthousiast over zijn eerste eigen studioprogramma. “Een nieuwe show als ‘Lang Leve…’ mogen maken is een regelrecht geschenk uit de hemel. Ik mag al mijn gasten niet alleen hoogstpersoonlijk selecteren en inviteren, ik mag ze vervolgens in de studio ook nog eens ongegeneerd en spontaan de kleren van het lijf vragen. Geef toe, een geweldige luxe. Het wordt ook heel spannend om hun reacties op onze filmpjes te kunnen opmeten. Onze versie van de feiten is namelijk niet altijd even, hoe zal ik het zeggen, braaf? Mijn gasten zijn stuk voor stuk kleppers van wie ik grote fan ben, maar voor wie ik ook het grootste respect heb. Ik moet dan ook niet vertellen dat ik het behoorlijk spannend vind om uitgerekend bij deze mensen op de kap te gaan zitten.”

‘Lang Leve…’ is een nieuw format van DEDsit, de makers van ‘Tegen de Sterren Op’ die met dit programma hun duivels ontbinden in het genre van de mockumentary.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: