Op woensdag 2 december moet Sven De Ridder zich met een hockeyhelm beschermen tegen het wilde gesticuleren van zijn medespeler Lieven Scheire. Tine Embrechts wordt dan weer verrast met een exclusieve vooruitblik naar het debuut van haar zoon Oscar in ‘The Voice Kids’. En speciale gast Jonas Van Geel bezorgt gastvrouw Nathalie Meskens de schrik van haar leven.

Samen met Jonas Van Geel speelt Nathalie Meskens tv-programma’s na in de finale. De chemie spat ervan af bij deze hartsvrienden. Zo gaat Jonas op schoot bij ‘Sint Nathalie’. Maar verkleed als twee konijnen gedragen ze zich iets minder kindvriendelijk.

Aan de zijde van Tine Embrechts speelt Regi Penxten. Geconfronteerd met zoveel muzikaal talent laten ook Sven en Lieven zich niet onbetuigd, met een even grappige als spontane versie van… het Snorkellied. Ook in hun imitatie van Star Wars’ Chewbacca zit muziek.

Nog meer muzikale nostalgie in de ronde ‘Waar is de tijd’, met de comeback van Bomma Lucienne uit ‘De Foute Quiz’. Acht jaar geleden zong ze daarin een hele reeks bekende hits na in haar eigen, onnavolgbare stijl. Dat doet ze woensdag nog eens dubbel en dik over. Maar zal Regi haar versie van een van zijn grootste hits herkennen?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: