Het Belgisch productiehuis Marmalade start in Antwerpen met de filmopnames van ‘Bad Trip’, een komedie geregisseerd door Dries Vos (‘Biker Boys’, ‘Patrouille Linkeroever’, ‘Allemaal Familie’, ‘De Dag’, etc.). Jef Hoogmartens (‘Amateurs’ en ‘Patrouille Linkeroever’) schreef het script. De hoofdrollen zijn weggelegd voor een Vlaamse topcast met onder meer Jonas Van Geel, Tom Audenaert, Ben Segers en Gene Bervoets. De distributie van de film ligt in handen van Entertainment One.

“Bad Trip gaat over vier ontzettend sympathieke losers die door een speling van het lot gedwongen worden om binnen één week tijd een gigantische hoeveelheid cocaïne te verkopen,” vertelt producent Yoshi Aesaert, CEO Marmalade, “Verwacht je maar aan een over-de-top co(ke)medie dus. Bad Trip wordt een film waarbij je zin krijgt om onderuit te zakken en luidop te lachen,” aldus Aesaert.

‘Bad Trip’:

In hun laatste week als huisgenoten, komen de vier vrienden Tim (Jonas Van Geel), Kris (Tom Audenaert), Sebastiaan (Ben Segers) en René (Gene Bervoets) onbedoeld in een ongelukkige situatie terecht waarbij ze binnen één week een ongeziene hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een bijzonder moeilijke opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier, die geen schel kaas gegeten hebben van het criminele milieu, ronduit onmogelijk. Deze waanzinnige opdracht zal hen dwingen om steeds dieper af te dalen in de krochten van de criminaliteit. Een angstwekkende en tegelijkertijd hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse, de Turkse en de Vlaamse drugsmaffia plaatst.

‘Bad Trip’ wordt in het najaar van 2017 in de Belgische bioscopen verwacht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: