Casa Blanca, de concertreeks aan de Abdij van Hemiksem, kondigde eerder al de komst van The Beach Boys. Vandaag kunnen we bevestigen dat de Amerikaanse acteur John Stamos een speciale gast zal zijn die avond. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.casablancaconcerts.be.

John Stamos komt op zaterdag 25 juni naar Casa Blanca, als speciale gast bij The Beach Boys. De muzikant/producer/acteur is gekend van zijn rol als oom Jesse uit Full House en Fuller House, maar is ook een graag geziene performer op Broadway en acteerde in series zoals ER, Entourage en Law & Order. Dat hij van muziek houdt, was al duidelijk in Full House, maar wist je ook dat hij al lang samenspeelt met The Beach Boys? Hij is zelfs te zien in de videoclip voor ‘Kokomo’. John Stamos en The Beach Boys bundelen live weer de krachten, en komen samen naar Casa Blanca!

Casa Blanca vindt plaats aan de Abdij van Hemiksem van 23 juni t/m 3 juli 2022, een fantastische locatie tussen het groen. Geen festival maar een concertreeks van 9 dagen met een brede programmatie. Optimaal en veilig genieten in de beste omstandigheden. Eerder bevestigde Casa Blanca al de komst van The Beach Boys, Status Quo, Bart Peeters & De Ideale Mannen, Suzan & Freek, Cleymans & Van Geel, Regi Live en Novastar.

Tickets zijn vanaf nu te koop via www.casablancaconcerts.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over