John Legend is terug! Zijn megahit “All Of Me” belegerde maandenlang de top van de internationale hitlijsten. En de onbetwiste nieuwe nummer één van de soulstemmen op deze planeet kondigt meteen een Europese tournee aan! Zijn ‘All Of Me Tour’ brengt hem komend najaar naar de grootste zalen over het hele continent, en daarbij wordt ons land niet overgeslagen! Op 1 november speelt John Legend in Vorst Nationaal.

 In 2005 leert het publiek hem kennen door zijn album ‘Get Lifted’, waarmee hij snel een onberispelijke reputatie en geloofwaardigheid weet op te bouwen. De zanger mag al gauw enkele miljoenen verkochte albums noteren, net als meerdere onderscheidingen (waaronder vijf Grammy Awards), en een indrukwekkende reeks hits, zoals “Ordinary People”, “Used To Love U”, “So High”, “Save Room” of “Green Light (featuring Andre 3000)”. Op enkele jaren tijd weet John Legend - ontdekt door Kanye West - een trouw en steeds groter publiek aan te spreken. Hij wint ook het respect van zijn collega’s, die gretig met hem samenwerken omwille van zijn kwaliteiten als muzikant en producer (Lauryn Hill, Jay Z, Alicia Keys, Talib Kweli, Magnetic Man).

 Het is meer dan vijf jaar wachten op de opvolger van ‘Evolver’, de plaat die in 2008 het levenslicht zag. In tussentijd verrast John Legend in positieve zin met het project ‘Wake Up!’, in samenwerking met The Roots, en in 2010, wanneer hij zijn bijdrage levert tot de soundtrack van ‘Django Unchained’ van Quentin Tarantino, met het prachtige “Who Did That To You”. Met zijn nieuwste werk ‘Love In The Future’ onderstreept hij in 2013 zijn grote terugkeer. Een plaat, geïnspireerd door zijn recente huwelijk en doordrenkt van elegante soul, die hij een eerste keer aan zijn Belgische fans mag presenteren op het podium van Rock Werchter, afgelopen zomer. Hij was overigens van kop tot teen gekleed in Gucci, die hem tijdens de gehele ‘Summer of Love Tour 2013’ in het nieuw stak. De rest is geschiedenis. Mister Legend, als onnavolgbaar zanger en pianist, maakt zich onsterfelijk met zijn wereldwijde megahit “All Of Me”, die perfect de wereld van deze eersteklas verleider beschrijft, vol R'n'B, soft jazz en fluwelen soul. Aarzel geen moment en laat je betoveren door de charme van John Legend, op zaterdag 1 november in Vorst Nationaal! De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 27 juni vanaf 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
John Legend
Datum: 
Zaterdag 1 november 2014
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over