Heuglijk nieuws. We hebben de eer en het genoegen om vanaf heden Johan Verminnen te mogen vertegenwoordigen. De komst van ‘ouwe rot in het vak’ Johan Verminnen is een absolute meerwaarde in ons gevarieerde aanbod. Het belooft een boeiende en heerlijke samenwerking te worden!

“Om een frisse adem te geven aan mijn vijftigjarige carrière en na een jarenlange loyale samenwerking met Bo Decramer besloot ik mijn artistieke toekomst in de handen van Wim Schuer en zijn onvolprezen managementbureau Garifuna te leggen.

Met veel goesting hertimmerde ik mijn begeleidingsband en voegde naast de ouwe getrouwen Bert Candries, Leo Caerts en Gert Meert twee talentvolle muzikanten toe nl. Raph Schillebeekx op gitaar en Paul Flush op orgel. Samen met hen nam ik een nieuw album op “En daarna ga ik vissen” dat eind september verschijnt.

De huidige tour “Plankenkoorts” wordt met succes vervolgd en veertien nieuwe liedjes verrijken mijn repertoire.

Met tomeloos zingen, probeer ik dus het vissen uit te stellen. Misschien ontmoeten wij elkaar in de zomer op een pleintje of in een verre zaal en klinken wij op de vriendschap en de toekomst, op een nieuw verhaal ”.

Johan

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over