Stap uit je bed met Joel Corry! De Britse dj lanceert een interactieve work-out pagina met aangepaste playlist. Kies het soort work-out en hoe lang je wilt sporten en dan stelt Joel Corry op basis van jouw keuze een gepersonaliseerde playlist samen. Naast zijn werk als dj, heeft Joel Corry ook een passie voor fitness. Naar aanleiding van zijn nieuwe single 'BED' organiseerde hij dan ook verschillende morning work-outs met fitnessliefhebbers waaronder ook met Belgisch voetballer Nathan Nuyts.

Work out with Joel Corry

Joel Corry is niet meer weg te denken uit de internationale dance scene. Met zijn vorige single 'Head & Heart' veroverde hij niet alleen de eerste plaats in de Britse charts, maar ook in Israël, Ierland, Schotland, Servië, Nederland en België stond de single op één. Bij ons is de track ondertussen zelfs goed voor platina. 'Head & Heart' leverde Joel bovendien drie nominaties op voor de BRIT Awards in de categorieën "Male Solo Artist", "Breakthrough Artist" en "British Single with Mastercard".

Ook zijn nieuwe single ‘BED’ - een featuring met David Guetta en Raye - doet het razend goed. In het Verenigd Koninkrijk staat de song al in de Top 5 van de nationale single charts en op één in de airplay charts. Ook in de rest van Europa stijgt de single door in de charts.

ZIJN DOORBRAAK

Joel Corry werd oorspronkelijk bekend in het Verenigd Koninkrijk dankzij zijn deelname aan de tv-programma’s ‘Geordie Shore’ en ‘Love Island’. Eind 2019 bracht hij zijn single 'Sorry' uit die hij opvolgde met party anthem 'Lonely' die beiden goed waren voor meer dan 100.000 streams en aantoonden dat Joel Corry behalve een sympathieke gast, ook een dj is om rekening mee te houden.

Hij zegt zelf veel inspiratie te halen uit de UK garage (UKG), die ontstond in de jaren ’90 en garage house mixt met jungle, dance-pop en R&B. Joel bracht voor zijn doorbraak al officiële remixes uit van Stormzy (‘Own It’ ft. Ed Sheeran & Burna Boy), Wiley, Aitch, Sigala en Ella Eyre.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over