De afgelopen weken heeft Vlaanderen massaal kerstwensen gestuurd via JOE.be Uit de duizenden uitzendingen blijkt dat de Vlaming vooral elkaar meer quality-time met familie en vrienden toewenst voor het komende jaar. Naast een goede gezondheid werd ook wereldvrede vaak genoemd bij de kerstwensen.

Met het oplaten van meer dan vijftienhonderd wensballonnen werd vanmiddag de Kerstwensenshow van JOE fm feestelijk afgesloten. De afgelopen weken heeft Vlaanderen massaal kerstwensen naar elkaar gestuurd via JOE.be

De meest hartverwarmende kerstwensen kwamen voorbij in de Kerstwensenshow, waarvan de slotuitzending vandaag plaatsvond in Winterland Hasselt.

Na optredens van oa The Scabs, Emma Bale en Raf Van Brussel, die voor de gelegenheid een Kerstwensenlied in elkaar stak, lieten de JOE-dj's en luisteraars meer dan vijftienhonderd wensballonnen de lucht in.

Met de Top 2000 op weg naar het nieuwe jaar

Vanaf 26 december herhaalt JOE nog één keer de ultieme hitlijst: de Top 2000. Dag én nacht tellen de JOE-dj's af naar het nieuwe jaar met tweeduizend greatest hits. Eén ding is zeker: Bohemian Rhapsody van Queen zal de eerste plaat van 2015 op JOE fm worden.

Bekijk hier de volledige lijst, inclusief platenhoezen en videoclips.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over