Van ABBA en Barry White tot The Beatles en Queen. Op JOE Gold weerklinken alleen maar golden hits uit de sixties, seventies en meer. Vertrouwde JOE-dj’s Sven & Anke, Carl Schmitz en Lenke Van Olmen zorgen voor de nodige omkadering. Ook Helmut Lotti maakt een programma rond zijn muzikale held Elvis Presley.

JOE Gold komt in de plaats van JOE 60s & 70s en bouwt verder op het succesvolle parcours van die zender. "Wekelijks stemmen meer dan 150.000 trouwe luisteraars af op JOE 60s & 70s, wat getuigt van de sterke band die de digitale radiozender in de loop der jaren heeft opgebouwd. We zijn vastbesloten om ons publiek te blijven verrassen met nog meer muziek en vertrouwde stemmen die je moeiteloos terugvoeren naar de jaren 60 en 70. Bovendien ben ik blij met de muziek expertise van Helmut Lotti die een reeks over Elvis maakt voor JOE Gold”, zegt Robin Vissenaekens, Channel Manager JOE. “Qua muziek kan je genieten van The Beatles en Queen, maar ook Frank Sinatra en Edith Piaf. JOE Gold brengt een unieke muzikale mix uit de sixties, seventies en meer”, vult JOE-dj Carl Schmitz aan.

Van maandag tot vrijdag houden Sven & Anke (6u00 - 10u00) en Carl Schmitz (10u00 - 12u00) de luisteraars gezelschap. Tijdens het middagblok van 14u00 tot 16u00 wisselen vertrouwde JOE-stemmen zoals Sven Ornelis en Jan Bosman elkaar af.

Michel Follet is kind aan huis op JOE Gold. Zowel in het voor- als namiddagprogramma brengt hij elke dag een persoonlijk verhaal bij een nummer uit de jaren 60 of 70. Wie dat gemist heeft, kan de verhalen op zaterdag en zondag herbeluisteren tijdens Buffet Follet van 10u00 tot 12u00. Daarna is er Golden Stories waarin ook JOE-dj Lenke Van Olmen de luisteraars op muzikale anekdotes trakteert.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over