Amerikaanse muziek staat centraal op the Fourth of July

JOE fm leeft mee met de Amerikanen die in België wonen. Om hen te troosten na het verlies tegen de Rode Duivels op het Wereldkampioenschap viert JOE aanstaande vrijdag the fourth of July mee.

Wanhopige luisteraar schakelt Michel Follet in

Op 4 juli vieren de Verenigde Staten hun Onafhankelijksheidsdag. De Amerikaanse Danielle belde afgelopen maandag naar Michel Follet om te laten weten hoe jammer ze het vindt dat ze deze feestdag dit jaar alweer moet missen. Michel schakelt zijn JOE-collega’s vrijdag in om het radiostation in het teken van de stars & stripes te zetten.

Herbeluister: Michel belt met de Amerikaanse Danielle

JOE goes USA op 4 juli en draait alleen maar Amerikaanse muziek of muziek over Amerika. Zowel Amerikanen die in België wonen, als Belgen die the American Dream najagen en hun geluk momenteel in de Verenigde Staten beproeven, komen aan bod.

Op zoek naar de grootste Amerikaanse sterren

De luisteraars van JOE fm kiezen op JOE.be wie de grootste Amerikaanse sterren zijn in vijf categorieën: beste acteur, actrice, zanger, zangeres en band. De shortlist werd bepaald door de JOE-dj’s, vrijdagmiddag maakt Jan Bosman de uitslag bekend.

JOE goes USA, vrijdag 4 juli van 06u tot middernacht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over