JOE fm viert vandaag, 1 april 2016, haar zevende verjaardag en wil daarom haar luisteraars bedanken met een JOE Live-concert van Clouseau op donderdag 21 april 2016. Dat hebben Koen en Kris Wauters zonet zelf aangekondigd in het ochtendprogramma bij Elke Van Mello en Robin Vissenaekens. Vanaf maandag 11 april kan iedereen tickets winnen door te luisteren naar JOE en door mee te spelen op JOE.be.

Koen Wauters kijkt er enorm naar uit: "Het getal 7 is al van kleins af aan mijn favoriet geluksgetal. Alles wat met een 7 te maken heeft, wil ik niet missen. De zevende verjaardag van JOE fm moest dus van ons zijn (lacht)." In een intiem concert voor 350 JOE-luisteraars zal Clouseau tijdens de JOE Live zijn nieuwe plaat, de twaalfde ondertussen, voorstellen: Clouseau Danst. Koen verklapt al iets meer: "Het gaat een echte show worden met een enorme strik rond. We gaan ook een specialleke voorbereiden."

Bij de JOE-luisteraars valt Clouseau al jaren enorm in de smaak. Tijdens de afgelopen 7 jaar hebben ze zich ontpopt tot één van de populairste Belgische bands aller tijden. Zo stonden ze maar liefst 21 keer in de laatste editie van de Top 2000, de ultieme greatest hits-lijst van JOE. Geen enkele andere Belgische band kwam vaker voor in de lijst. Clouseau vult een mooie reeks topartiesten aan die ondertussen al een JOE Live speelden. Zo hebben o.a. Axelle Red, Ozark Henry en Simple Minds al op het JOE-podium gestaan.

JOE Live met Clouseau op 21 april 2016
Tickets vanaf 11 april 2016 te winnen via JOE en op
JOE.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over