De DJ’s van JOE fm zijn terug van vakantie en je kan hen weer horen op hun vertrouwde tijdstippen. Alleen had Bjorn Verhoeven, presentator van de OchtendJOE, één detail over het hoofd gezien: zijn vaste sidekick Lenke van Olmen is nog met zwangerschapsverlof. JOE-technicus Bob werd vanochtend snel achter de microfoon geplaatst, wat bijzondere momenten in de ochtendshow opleverde.

Weerman Frank Duboccage zal morgen de rol van medepresentator op zich nemen tussen 06u - 09u op JOE. De komende weken zullen verschillende BV’s hun opwachting maken in de OchtendJOE. Bjorn Verhoeven is op zoek naar nog meer geschikte sidekicks. Luisteraars kunnen hun suggesties doorgeven via het JOE sms-nummer 6622 of via JOE.be

JOE fm maakt zich klaar voor de Top 2000
Vanaf 8 september zendt JOE fm de belangrijkste hitlijst van het jaar uit: de Top 2000. Op JOE.be kan iedereen zijn top 5 doorgeven, maar er kan ook gestemd worden aan de Top 2000 Cassettemuur. Deze muur bevat 2000 échte cassettes met daarop de liedjes die vorig jaar in de Top 2000 stonden. De cassettes kunnen ter plaatse beluisterd worden en dienen als inspiratie voor het kiezen van de perfecte top 5. De Cassettemuur staat deze week op de Zeedijk in Nieuwpoort en trekt volgende week naar Oostende.

De Top 2000 hoor je van van 8 tot 19 september op JOE fm, stemmen kan via de website JOE.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: