Het gaat bijzonder goed met de Oost-Vlaamse nieuwbakken BV Dietwin de Jodelaar. Z’n nieuwste single ‘Jodeladie hiep hiep hiep’ is in aantocht en nog voor het nummer officieel in de winkels ligt lijkt er een grote hype op komst te zijn. Neem nu de Toppers van Balegem, een groep schouts/Giro vrienden. Zij zijn helemaal gek van ‘Jodeladie hiep hiep hiep’ en hebben een zelfgemaakt filmpje een paar dagen geleden op youtube geplaatst. Ondertussen worden de beelden vlot bekeken en lijkt het bijzondere rondedansje van de Toppers voor Dietwin aan te slaan.

Vorig weekend zat Dietwin de Jodelaar nog even in Oostenrijk om uit te blazen van een drukke periode. Ondertussen staat hij al op diverse podia in Vlaanderen, zeker nu carnaval bezig is. Dietwin: “Ja, het zijn voor mij drukke dagen en er komen nog heel wat goedgevulde weken aan. Vooral optreden, dat staat er op het programma en ik doe dat met plezier”.

Aanstaande zondag komt Dietwin de Jodelaar alvast naar ‘Buren bij Verschueren’ op Radio 2. Tussen 11u00 en 13u00 kan je de sympathieke volkszanger horen praten en jodelen. Uiteraard zal Dietwin ook z’n nieuwste single ‘Jodeladie hiep hiep hiep’ laten horen.

Volgende week vrijdag 15 februari 2008 ligt de single ‘Jodeladie hiep hiep hiep’ van Dietwin de Jodelaar in de winkels. Aanstaande maandag start Dietwin met een grote promotour in Vlaanderen. Gewapend met schnaps en in Tiroler outfit zal Dietwin heel wat mensen in Vlaanderen bezoeken

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: