Zanger Jo Vally opende in aanwezigheid van meer dan tweehonderd aanwezigen, Burgemeester en Schepenen, en andere prominenten – in zijn gemeente waar hij Ere-Burger is – officieel het jubileumjaar “40 jaar Jo Vally”.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie die doorging in het gemeentehuis te Meise – de gemeente waar Jo Vally Ere-Burger is - opende hij officieel zijn jubileumjaar. Samen met de Burgemeester, Jos Emmerechts, startte hij de ticketverkoop - door het ontknopen van een lint - voor het Concert “40 jaar Jo Vally”, pop-symfonisch, dat zal doorgaan in het Kursaal Oostende op 6 oktober 2018. Een eenmalig en uniek concert, dat zal gevolgd worden door een intiemere toer door Vlaanderen “Jo Vally unplugged” en dit in verschillende culturele centra. Het jubileumjaar zal afgesloten worden met een groots volksfeest, naar alle waarschijnlijkheid in de Oktoberhallen te Wieze.

In het Kursaal Oostende zal er kunnen genoten worden van een GOLDEN VIP BOX, een unieke box met all-inclusive formule - walking dinner en receptie met champagne à volonté - een echt hebbeding! Maar eveneens zijn er andere formules mogelijk, en dit voor ieders budget, zodat het concert voor iedereen toegankelijk is en iedereen kan meegenieten!

Een Best-Of cd zal worden uitgebracht, in special edition! “Een overzicht van 40 jaar muziek met meer dan 300 titels, is natuurlijk onmogelijk om deze allemaal te verzamelen, daarom zou ik willen vragen aan alle trouwe fans en vrienden - die kennis hebben van mijn repertoire – of zij mijn Best-Of cd helpen samenstellen, zodat het een schitterend verzamel album zal zijn, met extra bonus nummers van de laatste nieuwe singles”.

Tijdens het jubileumjaar zal er een reis georganiseerd worden naar Cyprus waarop leuke activiteiten in het kader van de 40-jarige carrière zullen georganiseerd worden. Nog andere fijne topics zullen tijdens het jubileumjaar worden aangesneden! Iedereen van harte welkom! Wees er snel bij en geniet van dit uniek, eenmalig en ongezien concert in het Kursaal Oostende op 6 oktober 2018!

Meer info - nu en nieuwtjes tijdens het jubileumjaar - op www.jo-vally.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over