JIM brengt deze week de Brit Awards op tv. De belangrijkste muziekshow van Europa werd afgelopen week georganiseerd in Londen en is wereldwijd befaamd om de unieke optredens, de hoge spektakelwaarde en uiteraard de legendarische Britse tongue-in-cheek humor. De presentatie van de show was in handen van de Britse acteur/presentator Russell Brand.

Awards werden uitgereikt in 13 categorieën en optredens waren er van ondermeer Corinne Bailey Ray, Snow Patrol, Take That, Red Hot Chili Peppers, Scissor Sisters, Amy Winehouse en The Killers.

Oasis kreeg een speciale ‘Outstanding Contribution To Music’ award voor hun nu al legendarische carrière. Nadien bracht de Britse band een miniconcert met hun grootste hits.

“De Europese muzikale kalender wordt elk jaar opnieuw voor een groot stuk bepaald door de Brit Awards”, vertelt JIM’s Music Manager Anja De Geyter. “We zijn erg blij dat we de show dit jaar opnieuw naar Vlaanderen kunnen brengen en dat we voor het eerst een winnaar naar Londen hebben kunnen sturen om de Brit Awards als VIP mee te maken”.

Brit Awards op JIM
Vrijdag 23 februari om 20u30
Herhaling: zaterdag 24 februari om 17u30 en zondag 25 februari om 11u30

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: