De hele maand april viert jongerenzender JIM zijn vijfde verjaardag. In elke Vlaamse provincie wordt een party georganiseerd op een niet te missen locatie en/of met een unieke line-up. Zo begint het grote verjaardagsfeest op zaterdag 1 april met een grote JIMSTYLE party in Hangar 1 in Oostende.

Het is de bedoeling om ons verjaardagsfeest over 5 party’s te spreiden omdat we vonden dat we als grootste Vlaamse jongerenzender in elke Vlaamse provincie aanwezig moesten zijn, zegt Jürgen Roels de woordvoerder van JIM. Toevallig zijn er ook 5 provincies en dat was voor ons een leuke meevaller, gaat Roels verder. JIM is ook een zender waar heel veel verschillende muzikale stijlen worden geprogrammeerd en die lijn proberen we ook in onze party’s door te trekken. Zo wordt JIMSTYLE in Oostende een harddance event, in de Limburgse Discotheek Versuz draait een Surprise GuestDJ waar we in Gent eerder voor R&B kiezen. In het Antwerpse Centraal Station mag je je aan een mix van rock en dance verwachten met een line up die gaat van Daan over DJ Prinz en CJ Bolland. Binnenkort voegt JIM hier ook nog een topnaam toe aan de affiche. De laatste JIM party staat gepland in Leuven waar je met je ‘booty’ kan shaken.

De hele maand april zal ook de zender JIM in het teken staan van de vijfde verjaardag. Zo gaat op zondag 2 april 5 jaar JIM in première, een programma waarin je nog eens kan genieten van de hoogtepunten uit de JIM geschiedenis. Je ziet onder andere interviews met I’jays en ex - JIM I’jays. Verder geven BV’s in 5 jaar JIM hun kijk op JIM en wat de jongerenzender voor hen heeft betekend. Tenslotte kan je ook kijken naar enkele Best Of’s uit de verschillende themaprogramma’s van JIM.

Meer informatie over de 5 party’s van JIM vind je ook de de website van JIM (http://JIM.be ) Daar kan je bovendien ook tickets winnen voor de party’s in Oostende, Hasselt, Gent, Antwerpen en Leuven. Voor JIM Happy 5 in het Antwerpse Centraal Station zijn er ook speciale B Dagtrips te koop in alle NMBS stations.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: