Met deze rasechte zomerse schlager "Jij bent als de zonneschijn", van de hand van het duo Severs en van Hooff, zou Andy wel eens een hit in Vlaanderen en Nederland te pakken kunnen hebben...

Geen cover voor de Turnhoutse twintiger, maar wel een nieuwe en zomerse meezinger genaamd: “Jij bent als de zonneschijn. Andy, die al meer dan 10 jaar garant staat voor ambiance en hits op de planken, wil met zijn nieuwste single zowel in Vlaanderen als in Nederland doorbreken. Voor de compositie ging Andy aankloppen bij Christophe Severs (zoon van Paul Severs) en Anneke van Hooff (ex-De Grietjes, TLD) die voor hem dit nummer op maat schreven. Voor de productie tekende ook Christophe Severs in en hij hoopt de mensen niet te laten meezingen, maar wel te laten ‘meebulderen’!

Andy zijn grote voorbeelden zijn André Hazes en Frans Bauer. Hij werd onder meer bekend door zijn fantastische vocale imitaties van deze bekende zangers. Zijn typisch schlagertimbre, zijn echte zangkwaliteiten, zijn passie voor muziek en zijn enorme toewijding aan zijn fans zorgden inmiddels al voor een grote fanclub die hem overal volgt!

Voor de videoclip ging Andy aankloppen bij CameraWorks die zoals altijd een kwaliteitsclip afleveren.

Bekijk hier de videoclip van 'Jij bent als de zonneschijn':

'Jij bent als de zonneschijn', de nieuwe single van Andy kan u HIER beluisteren op Spotify en HIER downloaden op iTunes!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over