Jett Rebel speelde in januari 2020 zijn allerlaatste liveshow met zijn onvolprezen band. Anderhalf jaar na dato gaat het eindelijk weer gebeuren! Zijn nieuwe album Pre-Apocalypse Party Playlist verschijnt op 20 augustus en om deze release te vieren, speelt Jett Rebel een aantal gloednieuwe songs en ander repertoire diezelfde avond tijdens een exclusieve show in het Bostheater in Ommen voor 500 fans. Daarnaast zal de show online te volgen zijn via een live stream.

De kaartverkoop van de 500 exclusieve tickets (€25,- per stuk) is direct gestart via www.jettrebel.nl. Ook de tickets voor de live stream (5,- per stuk) zijn hier te koop.

Pre-Apocalypse Party Playlist bestaat uit negen gloednieuwe nummers, waaronder de singles 'Behave' en 'Love Right Now'. Jett Rebel schreef het album alsof de rest van de wereld niet bestond en de verwachtingen evenmin. Een album dat alles meedraagt dat hij in zijn leven heeft geleerd. Dat alles vertegenwoordigt waar hij van houdt, dat hij is. Een album met een glashelder vertrekpunt: ‘Dit is de plaat die je draait op het feestje de avond voordat de wereld vergaat.' En op dat feest zijn alle meningen vertegenwoordigd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over