Twee vrouwen die vechten om één man, zo gaat het er gelukkig niét aan toe in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, al stijgt de spanning stilaan wel. De voorbije week volgden gemiddeld 872.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 34,2% (VVA 18-54, live +3), de liefdesperikelen van de boeren, die nu al bijna hun finale keuze moeten maken.

Op maandag 29 oktober heeft Bjorn iets speciaals in petto voor Evelyn en Jolien. Hij nodigt hen uit om te gaan paardrijden in de bergen. Een verrassing waarmee vooral paardentandarts Jolien in haar nopjes is. Bij Evelyn, die nooit eerder op een paard zat, verloopt de tocht iets minder ontspannen. Ze is echter vastberaden om het beste van zichzelf te laten zien. Na de tocht geniet iedereen van een romantisch moment bij het water. Dat wordt abrupt onderbroken door de komst van An Lemmens. Zij wil van Bjorn horen met wie hij verder wil: Evelyn of Jolien?

In Duitsland wordt er hard gestreden om het hart van boer Jeroen. Een gesprek met één van de dames heeft hem echter aan het denken gezet en Jeroen vraagt Dina Tersago om vroeger dan voorzien naar de boerderij te komen. Hij beseft ineens wie voor hem de ware is en wil niet langer wachten om zijn keuze bekend te maken.

Manu neemt Christine en Hilde mee op een avontuurlijke date: ze racen met quads en brengen de laatste uren door in de prachtige natuur van het binnenland voor ze naar zijn villa in Kaapstad vertrekken. Het wordt stilaan duidelijk dat de vrouwen een totaal verschillend karakter hebben. In Australië gaat Jan boodschappen doen met Laura en Romina. Jan is een rasechte vleeseter en daar willen de dames wel eens verandering in brengen. Tijdens het winkelen wordt duidelijk dat de dames zich al helemaal in hun sas voelen in zijn bijzijn. “Met 2 dames winkelen is precies toch niet zo simpel”, lacht Jan. Jitse kan volledig voor Emily gaan. Hij neemt haar mee naar de overkant van het meer om te gaan kamperen.

Boer zkt Vrouw EXTRA, op VTM.be en de VTM app
Maandag 29 oktober met Herman Brusselmans

Elke maandagavond na de aflevering op VTM, kunnen de fans terecht op VTM.be en in de VTM app, om nóg dieper meegenomen te worden in het verhaal van de boeren. Samen met een psycholoog/seksuoloog en bekende fans, duikt Dina Tersago in extra beeldmateriaal en nemen ze samen topics die in de aflevering aan bod kwamen onder de loep. Waar ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’ stopt, gaat ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Extra’ online net dat stapje verder.

Op maandag 29 oktober is Herman Brusselmans te gast in Boer zkt Vrouw EXTRA. Samen met An Lemmens en de experte praat hij o.a. over de verschillende fases van de liefde. Welke fases komen daar zoals bij kijken? En bestaat liefde op het eerste gezicht?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over