Op 10 september stelt Beck zijn prachtige nieuwe plaat 'Morning Phase' en zijn allergrootste hits live voor in Vorst Nationaal! Alsof dit concert op zichzelf nog niet aantrekkelijk genoeg was, nodigt Beck een echte rasartieste uit als zijn voorprogramma: we hebben het over de muziekschrijfster, zangeres en actrice Jenny Lewis, die de avond mag openen.

De in Las Vegas geboren Lewis mag trots terugblikken op een indrukwekkende verzameling filmrollen, maar ook in de muziekwereld weet ze tegenwoordig de aandacht op te eisen. Als indierockzangeres werd ze vooral bekend als de frontvrouw van Rilo Kiley, waarna ze haar parcours solo verderzette, maar ook in duo verscheen als 'Jenny & Johnny', met haar vriend Jonathan Rice.

Op 29 juli bracht de mooie Amerikaanse haar derde soloalbum 'The Voyager' uit. Deze samenwerking met Ryan Adams, Beck en Jonathan Rice is haar meest geslaagde tot nu toe! "Just One of the Guys" is alvast een geweldige eerste single, en kwam vergezeld van een clip met Kristen Stewart, Brie Larson en Anne Hathaway (klik hier). Een onmiskenbaar talent, en live absoluut niet te missen!

Jenny Lewis treedt dus op als voorprogramma voor Beck, op woensdag 10 september! Tickets voor deze hoogstaande concertavond zijn momenteel nog verkrijgbaar via de gebruikelijke kanalen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jenny Lewis
Datum: 
Woensdag 10 september 2014
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over