Op woensdag 12 september wordt de allernieuwste single van Ianthe Tavernier gereleased op iTunes: "Vuur". Tekst en muziek werden geschreven door Jelle Cleymans, ter gelegenheid van de gloednieuwe musical "Iedereen Beroemd", die vanaf 14 februari 2019 te zien zal zijn in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Maar "Vuur" is allesbehalve een musicalnummer. "Vuur" is een swingende, hitgevoelige song met straffe, orkestrale partijen. Ianthe Tavernier is bekend van haar rol in "De Buurtpolitie", en zal ook later dit seizoen meespelen in de nieuwe musical "Iedereen Beroemd".

Naar aanleiding van de musical "Iedereen Beroemd" brengt producent Judas TheaterProducties ook het nummer "Lucky Manuelo" opnieuw uit als single. Niemand minder dan Joke Emmers zingt dit nummer, dat in 2000 al bekend werd door Eva Van der Gucht. Tekst en muziek zijn van Raymond van het Groenewoud.

Joke Emmers is bekend van haar rollen in "Beau Séjour", "Callboys" en "Den Elfde van den Elfde", maar ook haar deelname aan "De Slimste Mens Ter Wereld" was opvallend.

​Beide singles kunnen vanaf 12 september gedownload worden via iTunes en Apple Music:
VUUR:
LUCKY MANUELO:
Voor meer info over de musical "IEDEREEN BEROEMD", surf naar www.judas.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: