Concert Film komt uit op 17 November

Na het de release van zijn gelauwerd album 'Alone in the Universe' in 2015, ging Jeff Lynne's ELO de baan op en verkocht meerdere arenatours uit, onderweg werd hij tevens opgenomen in de Rock and Roll Hall Of Fame. Als kers op de taart is er nu een live CD / DVD van hun legendarisch concert in Wembley Stadion. 'Wembley or Bust' werd geregisseerd door Paul Dugdale is komt in meerdere formaten uit op 17 november via Sony Music.

In ‘Wembley or Bust’, zien we Jeff en zijn legendarische ELO aantreden in een vol Wembley Stadium (60.000 man) met één van de grootste rock & roll shows aller tijden, compleet met toeters, bellen en ruimteschepen! Zoals Jeff zegt: 'Dit is het beste wat me ooit in de muziek is overkomen, ik kon er alleen maar van dromen'.

Belangrijk om weten is dat de film alle belangrijke liedjes uit de hele carrière van Lynne omvat, van vintage ELO klassiekers als "Mr. Blue Sky "" Livin' Thing" en 'Evil Woman' of 'Do Ya' van zijn The Move-periode, over 'Handle With Care', dat hij opnam bij de Traveling Wilburys, tot 'When I Was A Boy' van zijn laatste ELO-album Alone In The Universe.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over