De voorverkoop van Jazz Middelheim 1.5 loopt ontzettend goed: meer dan de helft van de tickets is intussen de deur uit. Vrijdag 18 september – de dag van Jef Neve & Teun Nobel – is zelfs al volledig uitverkocht. Mensen hebben na de afgelopen maanden duidelijk niet alleen huid-, maar ook jazzhonger.

Daarom voegen we nog een extra dag aan het festival toe: Jef Neve en Teun Nobel spelen eveneens op donderdag 17 september in Park Den Brandt, in het uitstekende gezelschap van jazz-zangeres Tutu Puoane. De ticketverkoop van de extra dag start meteen op jazzmiddelheim.be.

Het programma van Jazz Middelheim 1.5 is inmiddels ook volledig rond. Kwamen er de afgelopen week nog bij: Dijf Sanders, Bart Maris (solo), KRANKk, Naima Joris, Aki, Eric Thielemans (solo), Ben Sluijs & Brice Soniano, The Milk Factory en I H8 Camera. (Voor wie benieuwd is in welke bezetting I H8 Camera op het festival zal staan: allicht zeggen de namen Rudy, Stef Kamil, Matt, Teun, Teuk, Jef en Elko jou wel iets?)

Om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen houdt het festival overigens vast aan de coronaregels van deze zomer (lees: maximum vierhonderd bezoekers per dag).

Het volledig programma staat op jazzmiddelheim.be – gelijk het enige adres voor de ticketverkoop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jazz Middelheim 1.5
Datum: 
17 – 27 september 2020
Locatie: 
Park Den Brandt, Antwerpen

Reservatie:

Meer over