IJzersterke comeback van ‘dirty talker’ Derulo in België

Na een tumultueus jaar is de Amerikaanse R&B-popster Jason Derulo helemaal klaar voor zijn comeback. Met de wereldwijde hit ‘Talk Dirty’ op zak kondigt hij vandaag aan opnieuw naar België te komen. Op zondag 24 februari staat Jason Derulo live op de planken in Vorst Nationaal Club. Kaartverkoop start vrijdag 11 oktober om 10.00 uur via sherpa.

Door een ongelukkige val tijdens de repetities van zijn ‘Future History World Tour’ in 2012 moest de zanger heel zijn wereldtournee afgelasten. Na een lange en intensieve revalidatie staat Jason er weer en is hij sterker dan ooit tevoren. "I was on autopilot. I was going around the world. I was performing. I was just literally going through the motions...When that kind of thing is taken away from you, you realize how much you appreciate what you love doing and who you love."

De nieuwe megaster Jason Derulo heeft het helemaal: de looks én het talent om te zingen, te dansen en hele sterke songs te schrijven. Het succesverhaal van de in Miami geboren rasartiest begint in 2009 als hij wereldwijd doorbreekt met zijn debuutsingle ‘Whatcha Say’. Ook de singles ‘In My Head’ en ‘Ridin’ Solo’ van zijn naamloze debuutalbum werden dikke hits. Het tweede album ‘Future History’ met o.a. ‘Don’t Wanna Go Home’ en ‘It Girl’ is eveneens succesvol en niets lijkt een glorieuze wereldtournee in de weg te staan totdat in januari 2012 een foto twitterde met zijn nek in een brace. Nu volgt alsnog een worldtour, maar nu in het kader van zijn derde album ‘Tattoos’.

Comeback

De comeback van Jason Derulo wordt aangekondigd met een nieuw album en bijhorende wereldtournee. ‘Tattoos’ verscheen eind september. De eerste single – ‘The Other Side’ – was meteen een schot in de roos, maar met de tweede en nieuwste single ‘Dirty Talk’ met aanstekelijke saxofoon-sample en hiphopper 2 Chainz heeft Jason Derulo helemaal een mega-hit te pakken.

Na zijn afgelaste concert van 10 maart 2012 in de Ancienne Belgique is dit hét moment om de R&B sensatie Jason Derulo aan het werk te zien. Zondag 23 februari in Vorst Nationaal Club te Brussel. Mis dit niet!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jason Derulo
Datum: 
23 februari 2013
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

070 25 20 20
Meer informatie
Meer over