Superster Jason Derulo houdt het zomerse gevoel nog even vast door vandaag zijn nieuwe single 'Acapulco' te releasen. Eerder plaatste hij al een teaser van de track op TikTok. Derulo heeft miljoenen fans op dit platform en weet als geen ander op deze manier met hen te connecten. Rolling Stone heeft hem daarom uitgeroepen tot 'Crown Prince of TikTok'.

Luister 'Acapulco'

Derulo bracht vandaag niet alleen deze nieuwe single uit, maar ook de bijbehorende videoclip die hij zelf geregisseerd heeft. Hierin is te zien hoe hij aanspoelt op een strand en verdwaalt in de magie van de jungle.

Bekijk hieronder de videoclip van Acapulco

Jason Derulo over TikTok en zijn fans: "They’ve gotten to know me on a whole other level, they know what my backyard looks like, they know so much more about the ins and outs of my life. It’s a way different kind of connection than I ever had before.”

OVER JASON DERULO

Jason Derulo staat door zijn vooruitstrevende en genre-brekende creativiteit bekend als een van de meest dynamsiche artiesten in het wereldwijde poplandschap. Hij brak door met de wereldhit 'Whatcha Say' en sindsien heeft de bekroonde singer-songwriter wereldwijd meer dan 200 miljoen platen verkocht. Op TikTok groeide zijn populariteit enorm met hits als 'Take You Dancing', 'Savage Love', 'Jalebi Baby', en 'Lifestyle' nummers die vervolgens wekenlang boven aan de hitlijsten stonden. Op dit moment werkt Jason aan zijn langverwachte vijfde album.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over