Vanaf vrijdag 1 september keert Dr. Pol terug op National Geographic met het zevende seizoen van ‘The Incredible Dr. Pol’. Ook in dit nieuwe seizoen worden de populaire Nederlandse dierenarts Jan Pol en zijn familie gevolgd tijdens hun werk en belevenissen in het Amerikaanse Michigan.

Daarnaast viert National Geographic op 4 september de 75e verjaardag van Dr. Pol met 24 uur lang de beste afleveringen van ‘The Incredible Dr. Pol’. Op de Facebookpagina van National Geographic kunnen fans Dr. Pol persoonlijk feliciteren met een videoboodschap.

The Incredible Dr. Pol seizoen 7

De Nederlandse dierenarts ‘Dr. Pol’ is al jarenlang mateloos populair met zijn programma ‘The Incredible Dr. Pol’. Niet alleen in zijn thuisland Amerika, maar wereldwijd is Dr. Pol een kijkcijferhit. Ook in het nieuwe seizoen krijgen de liefhebbers datgene te zien wat het programma en de persoon zo populair en uniek maakt: authentieke beelden van een hardwerkende en bevlogen dierenarts. In seizoen 7 wordt er volop feest gevierd, is er weer flink wat hectiek in de dierenpraktijk in Michigan en is het publiek onder andere getuige van het bezoek van Dr. Pol aan Nederland.

Nieuwe afleveringen van ‘The Incredible Dr. Pol’ zijn vanaf 1 september elke vrijdag om 23.00 uur te zien op National Geographic

Vier de verjaardag van Dr. Pol

Fans die niet genoeg kunnen krijgen van Dr. Pol kunnen op 4 september, de 75e verjaardag van Dr. Pol, de hele dag hun hart ophalen tijdens de Dr. Pol marathon op National Geographic. Tijdens de 24 uur durende marathon komen de beste afleveringen van zeven seizoenen ‘The Incredible Dr. Pol’ aan bod.

Ook kunnen de fans Dr. Pol feliciteren door een videoboodschap achter te laten op de Facebookpagina van National Geographic

De speciale marathon voor Dr. Pol zijn verjaardag is 4 september de hele dag te zien op National Geographic.

Dr. Pol in het theater
In september komt Dr. Pol opnieuw naar Nederland voor de ‘The Incredible Dr. Pol Theatertour’ in samenwerking met National Geographic. Dr. Pol toert met deze theatershow langs verschillende theaters in Nederland om uitgebreid te vertellen over zijn leven en werk op het platteland van Michigan. Zijn tour begint op 27 september in Kampen en eindigt op 13 oktober in Doetinchem. Kijk hier voor meer informatie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: