De Mexicaanse zangeres Jaramar laat zich inspireren door zeldzame oude muziek uit koloniale werelden. De kunstenares interpreteert deze liederen op een eigenzinnige, hedendaagse manier. Een tot in de puntjes uitgewerkte mix van oude muziek, Mexicaanse en Spaanse folklore doet het publiek smelten. De kracht van de muziek en haar visuele performance, maken haar optredens tot een waar genot voor alle zintuigen. Het ene moment wanen we ons in een chique Mexicaanse nachtclub, het andere moment in een kathedraal vol eeuwenoude religieuze klanken. Jaramar tilt de sensuele en mystieke Mexicaanse muziek tot een hoger niveau.

In eigen land is Jaramar een fenomeen. Ze beschikt over een erg expressieve en sensuele stem, waarmee ze op hemelse wijze een mix van sfeervolle volksmuziek en eeuwenoude klassieke muziek ten gehore kan brengen. Jaramar roept verschillende mooie muzikale werelden op: van de weemoedigste klezmer, via de eeuwenoude wortels van de Spaanstalige Moorse muziek naar de hartstocht van het Mexicaanse land. Op het podium, met haar band om haar heen, is Jaramar een zingende diva die in haar muziek het mystieke en het sensuele, het heilige en wereldse geraffineerd weet te versmelten.

BAND LINE UP:
Jaramar (zang), Nathalie Braux (klarinet, sax), Luis Javier Ochoa (gitaar), Luis Eduardo Arreola (bas), Julio Mangiameli (percussie)

http://jaramar.com.mx

Te bewonderen op:
Donderdag, 09 november '06 CC Asse
Vrijdag, 10 november '06 CC Leopoldsburg
Zondag, 12 november '06 CC Zwaneberg, Heist-op-den-Berg

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: